Fitview is er voor jou
Fitview Basis
Online onderzoeken
Interventie shop
Online communicatie
Rapportage
PMO module
Maatwerk
Eigen huisstijl
Fitview Pro
Online onderzoeken
Interventie shop
Online communicatie
Rapportage
PMO module
Maatwerk
Eigen huisstijl
Fitview Whitelabel
Online onderzoeken
Interventie shop
Online communicatie
Rapportage
PMO module
Maatwerk
Eigen huisstijl
Klantervaring
Hoe is het om met fitview te werken?
Monique Davy
1voud Arbo

Door de samenwerking met Fitview is 1voud Arbo instaat om haar onderscheidend vermogen nog beter te gebruiken. Met Fitview hebben wij een applicatie die fungeert als de kern voor projecten, PMO (Preventief Medisch Onderzoek) en bedrijfsmanagement informatie. De inzichten die we met Fitview bij onze klanten verwerven presenteren wij in heldere rapportages en levert onze klanten een hoger niveau van bedrijfsinformatie op. We kunnen juist door het gebruik van Fitview in combinatie met onze specialistische kennis maatwerk leven voor onze klanten.

Julien Pieterse
Vitalics

Fitview is een professionele organisatie de heel goed met ons meedenkt omtrent klantbeleving en ervaring. Ze ontwikkelen met trends en behoeften mee.
De ontwikkelingen binnen Fitview staan eigenlijk nooit stil. Dit zorgt er voor dat wij kunnen blijven groeien en onze klanten optimaal kunnen blijven bedienen.
Wij gebruiken Fitview dagelijks voor de uitvoer van PMO(Preventief Medisch Onderzoek) en voor onze vitaliteit & duurzaam inzetbaarheid ’s diensten.

Monique Pinna
Burowerklust

Wij hebben onze dienstverlening een stuk kunnen professionaliseren en ons interne proces verloopt nu efficiënter. We gebruiken fitview voor onze health checks en maken veel gebruik van de vragenlijsten. Niet alleen wij zijn zeer tevreden maar ook onze klanten merken de voordelen.

Jacco Swier
Jouw Sportcoach

In ons werk als leefstijlprofessionals begeleiden wij particulieren en organisatie. Voor organisaties presenteren wij ons als Partner in vitaliteit & inzetbaarheid, we gebruik daarvoor Fitview als fundament. Het geeft ons de mogelijkheid om gebruik te maken van gevalideerde onderzoektools en metingen. Met Fitview ontwikkelen we ook onze adviesrapportages eenvoudig. Wij zijn super tevreden!