verzamel bruikbare informatie
inzicht in progressie

Je krijgt toegang tot professionele en gevalideerde onderzoektools, waarmee je in Fitview eenvoudig uitgebreide maar ook beknopte onderzoeken opzet en uitvoert. Met onze maatwerk module ontwikkel je precies dat onderzoek die jij nodig hebt.
Verzamel informatie en data waarmee je progressie in kaart brengt en jouw meerwaarde als professional aantoont.
Je vergelijkt eenvoudig data tussen gebruikers, groepen en organisaties.
Doormiddel van downloadbare grafieken, tabellen en teksten creëer jij vervolgens kraakheldere rapportages.

Klantervaring
Hoe is het om met fitview te werken?
Monique Davy
1voud Arbo

Door de samenwerking met Fitview is 1voud Arbo instaat om haar onderscheidend vermogen nog beter te gebruiken. Met Fitview hebben wij een applicatie die fungeert als de kern voor projecten, PMO (Preventief Medisch Onderzoek) en bedrijfsmanagement informatie. De inzichten die we met Fitview bij onze klanten verwerven presenteren wij in heldere rapportages en levert onze klanten een hoger niveau van bedrijfsinformatie op. We kunnen juist door het gebruik van Fitview in combinatie met onze specialistische kennis maatwerk leven voor onze klanten.

Julien Pieterse
Vitalics

Fitview is een professionele organisatie de heel goed met ons meedenkt omtrent klantbeleving en ervaring. Ze ontwikkelen met trends en behoeften mee.
De ontwikkelingen binnen Fitview staan eigenlijk nooit stil. Dit zorgt er voor dat wij kunnen blijven groeien en onze klanten optimaal kunnen blijven bedienen.
Wij gebruiken Fitview dagelijks voor de uitvoer van PMO(Preventief Medisch Onderzoek) en voor onze vitaliteit & duurzaam inzetbaarheid ’s diensten.

Monique Pinna
Burowerklust

Wij hebben onze dienstverlening een stuk kunnen professionaliseren en ons interne proces verloopt nu efficiënter. We gebruiken fitview voor onze health checks en maken veel gebruik van de vragenlijsten. Niet alleen wij zijn zeer tevreden maar ook onze klanten merken de voordelen.

Jacco Swier
Jouw Sportcoach

In ons werk als leefstijlprofessionals begeleiden wij particulieren en organisatie. Voor organisaties presenteren wij ons als Partner in vitaliteit & inzetbaarheid, we gebruik daarvoor Fitview als fundament. Het geeft ons de mogelijkheid om gebruik te maken van gevalideerde onderzoektools en metingen. Met Fitview ontwikkelen we ook onze adviesrapportages eenvoudig. Wij zijn super tevreden!

0
Organisaties
0
Gebuikers
0
Metingen
de meest gestelde vragen
lees meer..

Fitview wordt aangeboden in onze standaard vorm maar kan ook in Whitelabel worden afgenomen. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

De kosten hangen af van welke licentie je afneemt en hoeveel onderzoeken je uitvoert. We brengen een maandelijkse licentie fee in rekening voor onderhoud, ontwikkeling en support. En we brengen een fee per onderzoek in rekening. Zo blijf jezelf in controle over de kosten en betaal je niet onnodig veel tijdens een maand waarin je minder gebruik maakt van Fitview.

Ja, jij als Admin bepaalt zelf hoeveel gebruikersaccounts je aanmaakt. Door rechten toe te kennen aan gebruikers beheer jij wat een gebruiker wel en niet kan. Allemaal heel eenvoudig via ons rollenbeheer systeem. Je betaald bij ons niet per gebruiker zodat jouw hele team met Fitview kan werken. Ideaal toch?

Ja zeker, wanneer je een bedrijf aanmaakt kan je iemand van HR of directie van een account voorzien. In dit account kan je onderzoeksresultaten, rapportages en jouw interventies delen en presenteren. Daarnaast maak je via onze auto-uploader heel snel en gemakkelijk accounts aan voor de werknemers van jouw klanten. Die worden doormiddel van een e-mail uitgenodigd en krijgen daarmee toegang tot een persoonlijk account. Hierin kan jij onderzoeken, producten en diensten koppelen.

In onze Whitelabel omgeving bieden wij eigenlijk eindeloos maatwerk mogelijkheden aan. Wil je een koppeling met een bestaand systeem, een functie die niemand anders heeft of wil je aan de slag met geautomatiseerde marketing content? Dat kan! We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Doordat we veel contact hebben met onze gebruikers en zij veel met ons delen kunnen wij up to date blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Ons team van developers is elke dag bezig om Fitview weer een stukje beter te maken. Alle ontwikkeling die wij maken zijn beschikbaar voor al onze gebruikers.

Veilig werken is voor ons enorm belangrijk. Daarom is privacy en beveiliging bij ons geen project maar een continue thema. Wij werken elke dag volgens strakke richtlijnen die vastgelegd zijn in onze ISO 27001 certificering.